Basistraining Horeca

De horeca is de huiskamer van de samenleving en horecamedewerkers hebben een belangrijke taak om de gasten een onvergetelijke ervaring te laten beleven in de horeca.
Tijdens de online leerroute “Basistraining Horeca” worden servicemedewerkers versterkt in hun kennis en vaardigheden om met aandacht voor de uitdagingen een aanbod passend bij de ontwikkelingen van dit snel veranderende vak te bieden.

Deze leerroute biedt een digitaal inwerkhandboek om spelenderwijs de kennis van de dagelijkse gang van zaken in verschillende horecabedrijven te vergroten, relevant productaanbod te bieden en eigenaarschap te versterken. 

Door theorie, casussen en reflectievragen te combineren met videobeelden uit de praktijk krijgt de servicemedewerkers de kans om een verrijkende stap te zetten.

Na deze leerroute ben je op de hoogte:

  1. Wat de meest gangbare procedures zijn om te werken in een horecabedrijf.
  2. Welke kansen er zijn om de actieve verkoop te stimuleren.
  3. Hoe je als servicemedewerker in staat bent relevant te zijn voor een horecaondernemer.
  4. Hoe je de inzet van interactievaardigheden, wát je zegt en hóe je het zegt positief van invloed kan laten zijn op het welbevinden en de betrokkenheid van gasten.
  5. Hoe je doelgericht je woordenschat vergroot en relevant productaanbod biedt.
  6. Hoe je met de aangeboden inwerkmanual het partnerschap met horecaondernemers rondom gastvrijheid en actieve verkoop versterkt.

SPECIFICATIES

Prijs

Afhankelijk van het aantal medewerkers en de combinatie van online en/of live trainingswensen. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw horecabedrijf.

Studiebelasting

4 – 6 uur

Voor wie

Service medewerkers en barkeepers in de horeca.

Certificering

Afronding met een certificaat en sterren-waardering in de James Horeca-app.

‘Het is leuk om dingen niet te weten, want dan kun je iets nieuws leren’